Behandlinger

Sleeping woman getting healing face massage at spa
Healing med intuitiv vejledning

Healing er en nænsom metode, der er med til at afbalancere psyken og give indre ro og glæde. Ofte får jeg beskeder, der er med til at belyse den situation, du står i. Healingen starter med en samtale og derefter ligger du på briksen med tæppe på og healingen starter.

Masseur massaging woman
Healingsmassage – stress release

Det er en unik massageform, hvor jeg blidt masserer kroppen igennem, så du bliver helt afslappet og får en følelse af ro indeni.

Relax Massage
Klassisk massage

Dybdegående massage, der effektivt løsner op for spændinger og hjælper til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Det er især velegnet til spændingshovedpine, ondt i ryggen, ischiasproblemer, spændte skulder- og nakkemuskulatur.

Spa resort therapy composition. Burning candles, towel and flower on a stone background, copy space
Kropsterapi – bioenergetiske øvelser m.m.

En metode, hvor der fokuseres på følelserne i kroppen og hvor jeg nænsomt guider dig til at slippe de mønstre, der knytter sig til følelsen. Det kan være vrede, sorg, afvisning, manglende selvværd. Der bliver indarbejdet en ny følelse og en kropsholdning, der passer til følelsen.

Pinc flowers
Samtale/coaching

Det kan dreje sig om parforholdsproblemer, manglende selvværd, jobskift mm, hvor jeg stiller dig de væsentlige spørgsmål, så du selv får en indsigt i hvad dit næste skridt skal være.