Behandlinger

Få en effektiv behandling

Jeg tilbyder behandlinger inden for samtaleterapi, healingsmassage, og kropsterapeutiske øvelser

Det er min passion at hjælpe mennesker til at finde ind til deres egen kerne af selvværd, glæde og accept.Jeg arbejder efter princippet om, at kroppen husker alt og at krop og sind hænger sammen. Det betyder, at alle vores tanker og følelser er med til at skabe den vi er og jo mere bevidste vi bliver om vores automat-tanker og negative overbevisninger, jo mere kan vi skabe det liv, vi ønsker. Det betyder, at det ofte er nødvendigt at kigge på gamle situationer og mønstre for at blive fri af dem igen. 

Se mine behandlinger her

Sleeping woman getting healing face massage at spa
Healing med intuitiv vejledning

Healing er en nænsom metode, der er med til at afbalancere psyken og give indre ro og glæde. Ofte får jeg beskeder, der er med til at belyse den situation, du står i. Healingen starter med en samtale og derefter ligger du på briksen med tæppe på og healingen starter. Efterfølgende runder vi af med en kort samtale.

Masseur massaging woman
Healingsmassage – stress release

Det er en unik massageform, hvor jeg blidt masserer kroppen igennem, så du bliver helt afslappet og får en følelse af ro indeni.

Relax Massage
Klassisk massage

Dybdegående massage, der effektivt løsner op for spændinger og hjælper til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Det er især velegnet til spændingshovedpine, ondt i ryggen, ischiasproblemer, spændte skulder- og nakkemuskulatur.

Spa resort therapy composition. Burning candles, towel and flower on a stone background, copy space
Kropsterapi – bioenergetiske øvelser m.m.

En metode, hvor der fokuseres på følelserne i kroppen og hvor jeg nænsomt guider dig til at slippe de mønstre, der knytter sig til følelsen. Det kan være vrede, sorg, afvisning eller manglende selvværd. Vi arbejder med at indarbejde en ny følelse og en kropsholdning, der passer til følelsen. Det er ofte nødvendigt med flere sessioner, inden følelsen er integreret.

St Valentine's day candles
Samtale/coaching

Det kan dreje sig om parforholdsproblemer, manglende selvværd, jobskift mm, hvor jeg stiller dig de væsentligste spørgsmål, så du selv får en indsigt i hvad dit næste skridt skal være. Det er en god ide at aftale et forløb, hvor der følges op på de ændringer, der er aftalt.

the road, beams, path
Astrologi

Jeg tilbyder astrologisk rådgivning- herunder tolkning af fødselshoroskoper, samt dit års-horoskop, som er med til at give dig en overblik over, hvilke astrologiske aspekter, det kommende år indebærer.

Bestil tid